Om oss

Fastigheter

Tvärbalken lnvest AB är ett fastighetsbolag med affärside att investera i kommersiella fastigheter främst inom sektorn kontor, lager samt lätt industri.

Vårt övergripande mål är att fokusera på långsiktig tillväxt med god avkastning.

Vi skall fortsätta att expandera genom nyförvärv av fastigheter samt genom investeringar i befintligt fastighetsbestånd.

Tvärbalken lnvest AB skall ekonomiskt och tekniskt förvalta det egna fastighetsbeståndet, vi eftersträvar hög effektivitet samt låg operationell risk i förvaltningen.

Vår ambition är att vara en trygg hyresvärd till våra hyresgäster samt att stödja våra hyresgästers verksamheter på bästa sätt.

Att ständigt arbeta med förbättringsåtgärder är viktigt för oss samt att vara lyhörda för att hyresgästernas behov kan komma att ändras i de fall deras verksamheter förändras.

Som hyresgäst är du alltid välkommen att kontakta oss på förvaltningen med frågor , önskemål och synpunkter/förslag. Se kontaktuppgifter under separat flik.

Factoring

Tvärbalken lnvest AB erbjuder även finansiella lösningar genom factoring/fakturaköp med inriktning på leverantörer inom bygg och fastighet. Se mer info under separat flik.